Råcreme
Råcreme er lækkert sammen med frugt enten i en gang frugtsalat ("abehjerne")eller i en pavola. Råcreme kan forvandle frugt til en super lækker og enkelt dessert! Top af med revet chokolade eller nødder.
Keyword: creme, dessert, det søde køkken
Servings: 4 perosner
Author: Thybo Mad
- 2 pasteuriseret æggeblommer
- 1 vaniljestang (evt 1 tsk vaniljepaste eller vaniljesukker)
- 2 spsk flormelis
- 2 dl fløde
flæk vaniljestang og skrab kornene ud og ælt det med en tsk af flormelis på et skærebræt, brug en kniv. Så får du skilt kornene godt fra hinanden
kom vanilje, flormelis og æggeblommer i en skål og piske det med håndmixer eller i en røremaskine til det bliver en lys og cremet æggesnaps
pisk fløden til en let skum og vend det i æggesnapsen med en dejskraber. Råcremen er klar til brug.
Frugtsalat
Vælg de forskellige frugter du vil have med
skær det i passende stykker og vend det i råcremen
server det i en skål eller portions anrettet
TIP:
kom evt revet chokolade eller hakket nødder på som topping.
kan evt pyntes af med friske mynteblade, citronmelis eller basilikum