Bagt laks med gremolata - krydret med paprika og honning & brændt citron
Forb. tid5 minutter min
Tilb. tid15 minutter min
Samlet tid20 minutter min
Ret: Fisk, Forret, Hovedret
Servings: 4
Author: Elisabeth Nielsen - Thybomad
Laks
- ca 500 g Laks (den tykke ende)
- 1 spsk honning
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk paprika
- 1 fed hvidløg
- salt og peber
Gremolata
- 1 bundt persille
- 1 citron
- 1 spsk olivenolie
- 1 fed hvidløg
- salt og peber
laks
Tjek laksen for ben og fjerne skæl fra kødsiden
Skær laksen i 4 lige store stykker og kom det i et fad med bagepapir i bunden (letter rengøringen)
Rør honning, olie, presset hvidløg og paprika sammen og kom det over dine laksefileter.Drys med salt og peber. Kom laksen i en forvarmet ovn 180 grader i 12-15 minutter
imens laves Gremolata