Masterchef – 2. dag i semifinaleugen
2. dag i semifinaleugen og idag skal vi træffe et valg som bliver afgørende for hvad vi skal lave.
Der er en sikker og en usikker kasse med forskellige tid tilknyttet.
2. dag i semifinaleugen og idag skal vi træffe et valg som bliver afgørende for hvad vi skal lave.
Der er en sikker og en usikker kasse med forskellige tid tilknyttet.
Så starter en ny uge og det er skisme semifinale uge nu… Hvor vildt, tror slet ikke det er gået op for mig, hvor langt jeg egentlig er nået….:O) Idag er jeg på hold med Nicolai, Annie, André, Henrik og Danni. Er så spændt og kan se da vi går ind at der kun er…
Læs mere
Lækkert og velsmagende hyldeblomstsaft der virkelig er lækkert til de varme sommerdage.
Den kan også koges ned til en sirup til pandekage eller andre desserter.
Super lækker og nem kartoffelsalat som er på bordet ofte når vi griller her om sommeren.
Den kan laves som den klassiske kartoffelsalt eller piftes lidt op – der er tip i opskriften.
Pavlova er en lækker dessert, som er lavet af sprød og porøst marengs og fyldt med flødeskum eller creme, friske bær eller frugter og måske også hakket chokolade, pistacienødder eller lignende.
En dessert der skal laves lidt i god tid, men ventetiden værd! Den er sprød, cremet og frisk på samme tid – en utrolig god kombination som skaber fyrværkeri af velsmag i munden.
Lækker og smagfuld vaniljecreme som kan bruges til mange forskellige kager og desserter – kun fantasien sætter grænsen.. Lagkage, jordbærtærte, frugtsalat, trifli, abehjerne, fastelavnsboller, spandauer, kringle, fyld i vanbakkelser og eclairs m.m.
En dejlig klassiker der altid hitter herhjemme – tilsat verdens bedste krydderi BACON ;O) Det er en nem og enkelt ret som ligger godt i maven! Brændene kærlighed består af en god kartoffelmos, bacon, bløde løg, syltede rødbeder lidt purløg og persille – mums!
Havde gæster her i pinsen og ville prøve at lave noget lækkert komfort food og må sige at det blev overraskende godt! Fik lavet noget som for mig smagte fuldstændig som döner kebab – lavet på oksefars i fladbrød med tzatziki til….. mums! Det er ikke sidste gang det kommer på bordet og meget af…
Læs mere