Drink med hyldeblomstsaft og gin – der smager af sommer

Drink med hyldeblomstsaft og gin – der smager af sommer

10. juli 2021 Drikke 2
sommerdrink med hyldeblomst og gin
sommerdrink med hyldeblomst og gin

Det er højsæson for hyldeblomster og det er nu der kan produceres litervis af hyldeblomst saft som kan bruges til en masse skønne ting. Jeg bruger det her til at mixe en god drink, som smager af sol og sommer.

Du kan også lave den som en stor bowle som folk selv kan øse op fra og så ser den dekorativ ud på bordet. Lav eventuel bowlen alkoholfri så den er for både børn og voksne – så kan folk selv justere til med gin.

Vælger du at pynte med friske hyldeblomster, så vær helt sikker på at der ikke er insekter i. Ryst dem godt og lad dem ligge lidt på bordet eller en tallerken inden du bruger blomsterne.

Jeg har valgt at komme lidt umodne ribs i som pynt . Du kan også bruge mynte, citronmelis og agurk m.m. Det er bare at være kreativ.

Du kan finde min opskrift på hjemmelavet hyldeblomstsaft HER

sommerdrink med hyldeblomst og gin
Udskriv
5 fra 1 stemme
Gem på Pinterest

Sommerdrink med hyldeblomst og gin

Dejlig drink som smager af sol og sommer. Du kan også vælge at servere den som en stor bowle og undlade alkoholen – så er den for alle og hver enkelt kan tilsætte gin efter ønske.
Ret: Drinks
Antal: 1 person
Forfatter: Thybo Mad

Ingredienser

  • 1 dl hjemmelavet hyldeblomstsaft
  • 1 dl lemon sodavand
  • 2 cl gin
  • isterninger
  • pynt; sukker, citron, friske hyldeblomster og evt. citronmelis

Sådan gør du

  • Vil du have en sukker kant på dit glas laves det først ved, at fugte kanten med lidt citronsaft og dyp den i lidt sukker, som er strøet ud på en lille tallerken.
  • Hæld hyldeblomstsaft og gin op i et glas og rør det sammen.
  • Kom isterninger i og derefter tonic.
  • Pynt op og serveres med det samme.

 

2 svar

  1. Susan Dobie Trane siger:

    5 stars
    Virkelig lækker og frisk sommerdrink, ikke sidste gang vi har lavet den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hvor mange stjerner vil du give opskriften?