Råcreme

Råcreme

21. juni 2019 Dessert Kager 0

Råcreme

Råcreme er lækkert sammen med frugt enten i en gang frugtsalat ("abehjerne")eller i en pavola. Råcreme kan forvandle frugt til en super lækker og enkelt dessert! Top af med revet chokolade eller nødder.
Samlet tid: 5 minutter
Keyword: creme, dessert, det søde køkken
Antal: 4 perosner
Forfatter: Thybo Mad

Ingredienser

  • 2 pasteuriseret æggeblommer
  • 1 vaniljestang (evt 1 tsk vaniljepaste eller vaniljesukker)
  • 2 spsk flormelis
  • 2 dl fløde

Sådan gør du

  • flæk vaniljestang og skrab kornene ud og ælt det med en tsk af flormelis på et skærebræt, brug en kniv. Så får du skilt kornene godt fra hinanden
  • kom vanilje, flormelis og æggeblommer i en skål og piske det med håndmixer eller i en røremaskine til det bliver en lys og cremet æggesnaps
  • pisk fløden til en let skum og vend det i æggesnapsen med en dejskraber. Råcremen er klar til brug.

Frugtsalat

  • Vælg de forskellige frugter du vil have med
  • skær det i passende stykker og vend det i råcremen
  • server det i en skål eller portions anrettet

TIP:

  • kom evt revet chokolade eller hakket nødder på som topping.
  • kan evt pyntes af med friske mynteblade, citronmelis eller basilikum

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hvor mange stjerner vil du give opskriften?