Grøn Salat med dildcreme

Grøn Salat med dildcreme

22. februar 2020 Salat Tilbehør 0
Thybomad grøn salat med dild dressing
Ofte bliver det den samme salat med det som familien nu kan lide.. Vi øver os i derhjemme, ikke at lave den samme salat hver gang.

Her den anden dag, var vi var to familier der besluttede os for at spise sammen – blev vi enige om at lave en salat, kun med grønne ting og det blev super lækkert. Dild kan noget smagsmæssigt i salat.

Vi spiste salaten som tilbehør til bagekartofler med hvidløgsmør og culottesteg. Du kan også spise salaten til kylling, fisk og svinekød m.m.

Se også opskriften på grønkålssalat med honningmarinade

Grøn Salat

Ret: Salat, Tilbehør
Antal: 6 personer
Forfatter: Elisabeth Nielsen – Thybomad

Ingredienser

Grøn Salat

  • 1 pose babysalat
  • 2 pærer
  • 1 agurk
  • 1 pose sukkerærter
  • 1 dl ærter
  • ½ broccoli
  • 6 stk grønne asparges
  • 2 stk forårsløg
  • 1 håndfuld frisk dild
  • evt. grønne vindruer

Dild creme

  • 1 håndfuld dild
  • 2 dl cremefraiche
  • 1 tsk sennep
  • ½ citron, saft deraf, evt lidt skal
  • salt og peber og evt. lidt sukker

Sådan gør du

Salat

  • Skyl og dup i et viskestykke de forskellige ingredienser
  • Skær pærer i tern
    Halver agurken, skrab det hvide ud og skær den i skiver.
    Del broccoli i små buketter
    Knæk det nederste af asparges og skær dem i stykker af ca. 2 cm
    Skær forårsløg i tynde skiver
    Pluk dild i grove stykker
  • Bland salaten let sammen

Dressing

  • Hak dild og bland det hele sammen.
    Smag til med salt, peber og måske en smule sukker – den kan godt trække en del salt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hvor mange stjerner vil du give opskriften?