Brød med rosmarin og dadler
Når jeg laver pizza er der tit dej til overs. Det bliver næsten altid til brød som kommer i fryseren. Idag blev det til brød med rosmarin og dadler.
Jeg synes det er dejligt at have lidt forskelligt brød i fryseren, som er nemt at tage op og bruges som tilbehør.
Jeg bruger altid en af disse opskrifter når jeg laver pizza hurtig pizzadej eller langtidshævet pizzadej
Se også Pesto-hvidløgbrød lavet af samme dej.
Brød med Rosmarin & Dadler
Antal: 2 stk
Ingredienser
- ⅓ portion pizzadej
- 1 spsk rosmarin, frisk eller tørret
- 1 håndfuld dadler
- 1-2 tsk grov salt
Sådan gør du
- del dejen i to og rul dem ud med kageruller eller brug hænderne
- drys med hakkede dadler, rosmaring og halvdelen af saltet
- rul dejen sammen, på den lange side
- skær gennem "rouladen" på nær 2 cm og sno de to "arme", drys med det sidste salt
- lad de to brød efterhæve 30 min og bag dem ved 200 grader i ca. 20 min til de er gyldne brune