Pizza med jordskokker

Pizza med jordskokker

21. februar 2020 Aftensmad Forret Hovedret Retter børn kan li´ Snack 0
Sprød pizza med jordskokke
For at prøve noget nyt istedet for altid at bruge det samme pizzafyld, valgte jeg at prøve pizza med jordskokker.

Det var overraskende godt og selv manden min, som elsker sit kød, syntes den var god – succes!

se her opskriften på pizzadej – Hurtig pizzadej & Langtidshævet pizzadej

Pizza med jordskokker

Ret: aftensmad, Forret, frokost, Hovedret, Snack
Forfatter: Elisabeth Nielsen – Thybomad

Ingredienser

  • 1 portion pizzadej (giver 3 pizzaer, her er fyld til én)
  • 3 stk jordskokker
  • 1 spsk kapers
  • 200 g revet ost
  • 50 g mozzarella ost
  • 1 håndfuld rucola salat
  • lidt olivenolie

Sådan gør du

  • gør dejen klar
  • skræl jordskokker og skær dem i tynde skiver på ca. 3 mm
    kog dem 2-3 minutter i letsaltet vand
  • form din pizzabund, kom revet ost, jordsokker og kapers på dejen
  • bages ca. 15 minutter i forvarmet ovn eller grill på bagesten ved 240 grader, varmluft og bundvarme. Har du ikke en pizzasten kan du også bage den i bunden af din ovn. Bages til kanten og bunden er gylden brun.
  • kom mozzarella ost på lige når pizzaen er færdig og hæld en smule olivenolie over pizzaen inden servering.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hvor mange stjerner vil du give opskriften?