Råcreme
Råcreme
Råcreme er lækkert sammen med frugt enten i en gang frugtsalat ("abehjerne")eller i en pavola. Råcreme kan forvandle frugt til en super lækker og enkelt dessert! Top af med revet chokolade eller nødder.
Antal: 4 perosner
Ingredienser
- 2 pasteuriseret æggeblommer
- 1 vaniljestang (evt 1 tsk vaniljepaste eller vaniljesukker)
- 2 spsk flormelis
- 2 dl fløde
Sådan gør du
- flæk vaniljestang og skrab kornene ud og ælt det med en tsk af flormelis på et skærebræt, brug en kniv. Så får du skilt kornene godt fra hinanden
- kom vanilje, flormelis og æggeblommer i en skål og piske det med håndmixer eller i en røremaskine til det bliver en lys og cremet æggesnaps
- pisk fløden til en let skum og vend det i æggesnapsen med en dejskraber. Råcremen er klar til brug.
Frugtsalat
- Vælg de forskellige frugter du vil have med
- skær det i passende stykker og vend det i råcremen
- server det i en skål eller portions anrettet
TIP:
- kom evt revet chokolade eller hakket nødder på som topping.
- kan evt pyntes af med friske mynteblade, citronmelis eller basilikum